Loading...
Totaal Design 2018-09-24T11:16:28+02:00

Wij maken uw huis af

Onze naam zegt het al: wij leveren Totaal Design. Naast uw nieuwe keuken, sanitair of vloer kunt u
bij ons terecht voor het totaalplaatje. Al uw woonwensen onder één dak waarbij maatwerk heel
normaal is. Laat onze vakmensen u ontzorgen zodat u binnen de kortste keren aangenaam kan
wonen.

Raamdecoratie

Een mooie sfeerbrenger in huis is raamdecoratie. Bij ons kunt u terecht voor jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé rolgordijnen op maat. Wij hebben passende raambekleding die aansluit bij de aard en bouw van uw woning. Vraag naar de mogelijkheden.

Plafond

Van vloer tot plafond, uw woning is pas echt af wanneer alles compleet is. Kijk bij ons naar boven en bewonder onze prachtige plafonds. Deskundig gemonteerd en geschikt voor elke woning. Uw woonruimte netjes afgewerkt en alles perfect op elkaar afgestemd.

Handgrepen

Geruisloos sluitende lades en deuren moeten ook met gemak worden geopend. Onze ruime collectie aan handgrepen bieden voor elke smaak een keuze. Van klassiek tot modern, van de mooiste details tot volledig strak.

Vloerverwarming

Geen koude voeten meer dankzij de beste vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor een aangename gelijkmatige temperatuur in het huis. Bent u toch bezig uw woonruimte aan te pakken en wilt u een extra hoog comfortniveau in huis vraag dan naar de mogelijkheden of vloerverwarming ook uw hoofdverwarming kan worden.

Electra

Wij zetten die stap extra. Is het nodig dat ook het elektriciteitsnetwerk binnenshuis moet worden aangepakt dan helpen wij u graag. Zo weet u zeker dat uw woning volledig veilig is met een perfect aangesloten netwerk door de vakman. Uw elektrische apparaten vakkundig geïnstalleerd én klaar voor gebruik. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Muurbekleding

Uw muur met een prachtige, unieke uitstraling? Bij Bart Totaal Design vindt u tal van opties voor muurbekleding. Bewonder de houtlook, het natuursteen en de verschillende wandtegels waarmee u eindeloos kunt combineren.

Sanitair

Nog niet toe aan een compleet nieuw sanitair maar wel naar specifieke onderdelen? Ons kunt u terecht voor al uw sanitaire oplossingen voor de badkamer, slaapkamer het toilet en de douche. Wij bieden u keuze in vorm, materiaal, mogelijkheden en gebruikersgemak. Ook wanneer u zoekt naar een vervanging van een specifiek onderdeel kunt u bij ons terecht.

Meubels

Nog completer inrichten? Bij Bart Totaal Design vindt u ook verschillende meubelen die wij niet onder stoelen of banken steken. Bewonder onze prachtige  eettafels en zitstoelen. Passend bij elk interieur en toepasbaar in elke woonomgeving.

Radiatoren

Een radiator is al jaren geen doorn meer in het oog. Een radiator is ideaal om bijvoorbeeld een handdoek overheen te hangen om na het douchen heerlijk warm af te drogen. Voorkom dat de douche een kille ruimte is die u s’morgens met lichte tegenzin binnentreedt. Comfortabel de dag beginnen dankzij een designradiator. Wij leggen de water en cv-leidingen voor u en zorgen ervoor dat de radiator op de gewenste plaats komt te hangen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Badkamers
Keukens
Vloeren