Loading...
Vloeren 2018-09-20T15:55:52+02:00

Een aangenaam leefklimaat met de mooiste vloeren

Kom binnen in onze showroom en ontdek de wereld aan soorten vloeren. Wij helpen u graag om de
juiste keuze te maken en komen de vloer bij u thuis leggen. Zo heeft u geen omkijken naar uw vloer
en weet u zeker dat deze perfect wordt gelegd.

Tegels voor wanden en vloeren

Bij Bart Totaal Design ontdek je een ruime collectie aan tegels. Bewonder de hoeveelheid kleuren, vormen, stijlen en structuren. Onze vakmensen vertellen graag over de beste toepassingsmogelijkheden en adviseren u over de meest geschikte opties voor uw situatie. Een vloer op maat waar u optimaal van kan genieten!

Het speelse tapijt

Hoogpolig of laagpolig, blote voeten op een zacht tapijt geeft altijd een gevoel van luxe en warmte. Het behagelijke materiaal werkt isolerend en geluiddempend. Onze tapijten zijn bijna overal toepasbaar en wij leggen ze graag bij u in huis. Wij nemen u mee in de wereld van tapijten met elk een eigen uiterlijk, passend bij uw wensen. Verwonder u over de mogelijkheden en vertel onze vakmensen over uw gedachten over de ideale vloer. Wij adviseren u graag.

Het vertrouwde laminaat

Een vloer die niet meer we te denken is bij de meeste huizen is de bekende laminaat vloer. Deze vloeren staan bekend om hun eenvoudige en stijlvolle uitstraling. Om hun onderhoudsvriendelijke karakter. Gewoonweg een type vloer die niet meer weg te denken is. Bij Bart Totaal Design bieden wij diverse laminaat vloeren die uw huis net dat beetje extra geven.

Het natuurlijke gevoel met PVC

Een fluisterstille vloer die hoogwaardig is afgewerkt? Dan zijn onze PVC vloeren voor u uitermate geschikt. De hoogwaardig afgewerkte vloerdelen hebben een hoge kras- en slijtvastheid en zijn drukbestendig. Bewonder de toepassingen en mogelijkheden van deze duurzame vloeren en ontmoet een natuurlijk gevoel. Onze PVC vloeren zijn namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte houten- of stenenvloer.

Meer dan dat het oog ziet

Een verhoogd vloercomfort zorgt dat u zich nog meer thuis kan voelen. Vertel ons uw woonwensen en wij komen tot de juiste oplossing. Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vloerverwarming? Of wilt u weten welke PVC of tegelvloer hier het beste bij past? Bij ons vindt u alles voor aangenaam wonen onder één dak. Ook voor het veraangenamen van het leefklimaat in huis bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Badkamers
Keukens
Overig