Onze naam zegt het al: wij leveren Totaal Design

Naast uw nieuwe keuken, sanitair of vloer kunt u bij ons terecht voor het totaalplaatje. Al uw woonwensen onder één dak waarbij maatwerk heel normaal is. Laat onze vakmensen u ontzorgen zodat u binnen de kortste keren aangenaam kan wonen.

Plafond

Van vloer tot plafond, uw woning is pas echt af wanneer alles compleet is. Kijk bij ons naar boven en bewonder onze prachtige plafonds. Deskundig gemonteerd en geschikt voor elke woning. Uw woonruimte netjes afgewerkt en alles perfect op elkaar afgestemd.

Kledingkasten

Wij kunnen u ook op maat gemaakte kasten leveren, waarbij er rekening word gehouden met de leefruimte en uw persoonlijke smaak. Van draaideuren naar schuifdeuren, van glas naar hout en nog veel meer mogelijkheden. Dit kan allemaal met de kasten van Noteborn. Een kledingkast is meer dan opbergruimte. Het is een ruimte voor de dingen die je waardeert in huis waar je van houdt.

Raamdecoratie

Een mooie sfeerbrenger in huis is raam decoratie. Bij ons kunt u terecht voor jaloezieën, plissé, duo plissé, rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat. Wij hebben passende raambekleding die aansluit bij de aard en bouw van uw woning. Vraag naar de mogelijkheden.

Vloerverwarming

Geen koude voeten meer dankzij de beste vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor een aangename gelijkmatige temperatuur in het huis. Bent u toch bezig uw woonruimte aan te pakken en wilt u een extra hoog comfortniveau in huis vraag dan naar de mogelijkheden of vloerverwarming ook uw hoofdverwarming kan worden.

Electra

Wij zetten die stap extra. Is het nodig dat ook het elektriciteitsnetwerk binnenshuis moet worden aangepakt dan helpen wij u graag. Zo weet u zeker dat uw woning volledig veilig is met een perfect aangesloten netwerk door de vakman. Uw elektrische apparaten vakkundig geïnstalleerd én klaar voor gebruik.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies op maat bij ons in de winkel.