Kom binnen in onze showroom en ontdek verschillende soorten vloeren

Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en komen (kunnen ook) de vloer bij u thuis leggen. Zo heeft u geen omkijken naar uw vloer en weet u zeker dat deze perfect wordt gelegd.

PVC

Een fluisterstille vloer die hoogwaardig is afgewerkt? Dan zijn onze PVC vloeren voor u uitermate geschikt. De hoogwaardig afgewerkte vloerdelen hebben een hoge kras- en slijtvastheid en zijn drukbestendig. Deze duurzame vloeren zijn beschikbaar in verschillende merken, stijlen, patronen en kleuren, waardoor het een veelzijdige en aantrekkelijke keuze is voor elk interieur. Bewonder de toepassingen en mogelijkheden en ontmoet een natuurlijk gevoel. Onze PVC vloeren zijn namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte houten- of stenenvloer.

Tegels

Bij ons ontdek je een ruime collectie aan tegels. Bewonder de hoeveelheid kleuren, vormen, stijlen en structuren. Onze vakmensen vertellen graag over de beste toepassingsmogelijkheden en adviseren u over de meest geschikte opties voor uw situatie. Een vloer op maat waar u optimaal van kan genieten!

Laminaat

Een vloer die niet meer weg te denken is bij de meeste huizen is de bekende laminaat vloer. Deze vloeren staan bekend om hun eenvoudige en stijlvolle uitstraling. Om hun onderhoudsvriendelijke karakter. Gewoonweg een type vloer die niet meer weg te denken is. Wij bieden diverse laminaat vloeren die uw huis net dat beetje extra geven.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies op maat bij ons in de winkel.