Novy

Heeft verschillende soorten afzuigkappen. Deze zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken.

ATAG

Heeft alles voor in de keuken; Kookplaten, magnetrons, ovens, stoomovens, combi ovens, afzuigkappen, koelkasten en vriezers. De apparaten geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik en zijn échte blikvangers.

Liebherr

Als specialist op het gebied van koelen en vriezen ontwikkelt Liebherr al meer dan 60 jaar geavanceerde koeloplossingen. Ze onderscheiden zich door modern design, technische prestaties en comfortabel gebruik.

Geberit

Geberit is een Zwitsers merk, dat bekend staat om zijn hoogwaardige sanitair producten en innovatieve oplossingen voor de badkamer en toilet.

Grohe

Grohe biedt een breed scala aan producten van badkamer tot aan keuken, waaronder kranen, spoelbakken, douches, toiletten en badkameraccessoires. Gericht op de behoeften van de klant, creëert GROHE intelligente, levens verbeterende en duurzame productoplossingen.

Dansani

Met een selectie van designproducten voor de badkamer kunt u de gehele ruimte inrichten met functionele oplossingen, ongeacht de grootte en vorm.

Ambiant

Van een PVC vloer naar laminaat of een traprenovatie kan u bij Ambiant terecht. Met een sterke focus op design en kwaliteit, bieden ze vloeren aan die zijn ontworpen om de leefomgeving mooier en duurzamer te maken.

Tagina

Dit Italiaans merk staat om zijn hoogwaardige en innovatieve keramische tegels. Het merk maakt gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om tegels te produceren die duurzaam, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Flaviker

Flaviker is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit.

La Cueva

De sfeervolle La Cueva series zijn geïnspireerd op natuurlijke elementen. Deze populaire hout,- marmer,- stone,- beton- en trendlook tegels kunnen gemakkelijk worden gecombineerd. Zo creëer je jouw unieke woonsfeer.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies op maat bij ons in de winkel.